Nainstains dagbok

Hej, du är dum för du läser min dagbok men i alla fall. Jag är 14 år och heter Nainstain. Om du inte vet så är det ett killnamn, och så bor jag i Skåne. Jag älskar att spela basket, jag spelar basket 4 gånger i veckan och jag går i en skola där man tränar basket. En sak som är jobbig är att jag är jätte kort jag är bara 143cm, så alla tar bara bollen när nån passar mig. Men i alla fall, den skolan jag går i heter Esterskolan mina vänner där är ganska snälla. Det finns en kille i vår klass som mobbar han heter Isak, lärarna bryr sig inte så mycket. Jag är ett helt ensamt barn jag har inga brorsor eller systrar. Men jag har en katt i alla fal. Det är konstigt min mamma som heter Berta och pappa som heter Björn, båda har brunt hår men jag har blont. Jag har en hund också den är typ den ända jag kan prata med. Jag är väldigt vig. En sak som många i min klass inte vet är att jag älskar att leka med pinnar. Jag vet att det är barnsligt men jag tycker att det är roligt.

EPUB

LADDA NED

LADDA NED
Artikelnr: 877 Kategorier: , Författare: