Egget’s dagbok

Tjaba tjena hallå dagboken, Egon Rotsten här. Jag är ett litet Stockholmsbarn på 12 år och brinner verkligen för något…. Tjejer. Dom är så perfekta, men en är verkligen bäst. Saga. Hon är så perfekt så snygg så snäll och jag kanske förtar lite då och då, men jag är faktiskt ganska bra på det. Dock tror jag inte att hon gillar mig, vissa säger att hon gör det men jag tror bara att dom retas. Jag har varit hemma hos Saga en gång och då förstörde min mamma allt. Precis när vi ska äta ringer hon och säger att jag måste gå hem. Jag tjafsar emot men det hjälpte inte. Jag spelar även ishockey, och det gör Saga också, till och med i samma klubb. Men självklart i tjejlaget. Jag satsar på att spela i Red wings Detroit när jag blir stor. Tillbaka till Saga. En gång sa hon att hon gillade mina bruna ögon och mina smala käkben. Det med käkbenet var lite konstigt men jag gillar det. Min mamma är från Sverige och pappa från Indien. Jag ser inte helsvensk ut jag har lite mörkare hy och har lite annorlunda röst. Det kan vara att jag kommit in i målbrottet men jag tror inte det. Men min storebror Alvin han kom i målbrottet väldigt tidigt. När han var 11 år kom han in i målbrottet, alltså för 3 år sedan. Hans kompis lillebror är lika gammal som min bästa kompis, Sören. Sören och jag pratar om allt. Det kan vara hemligheter, familj, kärlek och massa mer. Han är tillsammmans med Tilda i klassen 6B. Jag går i 6A i Astorioskolan, Sören också. Jag och Sören går nästan varje dag till Trumpetvägen 53, det är mitt hus. Finns inte så mycket mer att veta om mig, så ja hoppas du har kul när du läser.

Hejsvejs lingongrejs!

EPUB

LADDA NED

LADDA NED