Mats dagbok

Våga inte läsa, okej ni läser,då kan jag berätta lite om mig själv. Jag, Mats, ska fylla 14 om två veckor. Jag gillar att spela halo 4 och jag går på scouter. Jag har ganska ljust hår, precis som mina två irriterande småbrorsor Tobias och Bert. Bert kallar sig Kung fu panda. Säger man Bert…

– Aj, sluta Ber..aj! Jag skriver faktiskt DAGBOK!!

Okej, var va vi? Jo, vi har flyttat. Vi gjorde det förra veckan, mina föräldrar förvarnade inte ens mig eller dom säger att dom förvarnade mig två år innan, men jag trodde det var ett skämt. Hur som helst så måste jag BYTA  SKOLA. Jag försöker att få mamma och pappa att flytta tillbaka men dom är skitstränga. Dom säger att man måste hitta nya vänner. Blä för den regeln, asså hur som helst, jag vill inte byta skola. Och jag vill inte bo här i Tullinge!

Jag gillar djur, speciellt ormar, de är så häftiga. Jag vill ha en här hemma men mamma säger att sådana djur är äckliga. Hon har så dålig smak, för kräldjur är ju den bästa sortens djur. Om du undrar hur jag vet detta är det för att jag redan har haft två kackerlackor, en kamelont och en salamander, men mamma har dödat dem genom att hälla ut all mat!! Så taskigt! Jag skulle vilja hälla ut hennes mat.

Jag har två vänner som är jättesnälla. De går i min klass och heter Lukas och Elis. Jag blev retad förra veckan av skolans buse, Biffen, eller han heter egentligen Tim. Hemma har jag gjort en BIFF-FÖRSTÖRARE, den är så söt, det är en hamster. Biff är livrädd för hamstrar vilket jag ska dra nytta av. Imorgon ska jag sätta planen i verket, längtar redan.

Hej då allihopa!

EPUB

LADDA NED

PDF

LADDA NED
Artikelnr: mats-dagbok Kategorier: , Författare: